Inloggen
Nullum Crimen (NC)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de recent gepubliceerde artikelen en boeken in uw vakgebied!

Jurisquare heeft een gratis nieuwsdienst, waarop u zich vrijblijvend kunt abonneren. Als abonnee op deze nieuwsdienst ontvangt u regelmatig een overzicht van de artikelen die verschenen zijn in de tijdschriften die u wenst op te volgen of van de nieuwe boeken uit de rechtstakken die u heeft aangeduid.

U vindt hieronder de lijst van de tijdschriften of vakgebieden voor boeken die u kan toevoegen of verwijderen. Maak hieruit uw keuze en sluit vervolgens af door op de knop 'Bevestigen' te drukken.


Tijdschriften

Selecteer de tijdschriften waarvoor u zich wenst aan te melden:

Boeken

Selecteer de talen waarin de boeken waarvoor u zich wil aanmelden, gepubliceerd mogen zijn. Als u niets kiest, dan worden alle talen aangeboden voor de gekozen rechtstakken hieronder:

Selecteer de rechtstakken waarvoor u zich wenst aan te melden. Als u niets kiest, dan worden alle boeken aangeboden die gepubliceerd worden in de talen die u hierboven gekozen heeft:


Af en toe willen we u ook nog wat meer informatie geven. Dit kan gaan over Jurisquare, bv. verbeteringen, nieuwe inhoud, tips & tricks, enz… en informatie van haar partners-uitgeverijen, die nauw aansluit bij Jurisquare. Dit gebeurt meestal via email, maar kan ook schriftelijk. U kan uw toestemming hiervoor geven door het vakje hierboven aan te vinken.

U kan deze keuzes later nog steeds aanpassen of zelfs uitschrijven door het volgen van de link “Klik hier om uw nieuwsbriefinstellingen te wijzigen” onderaan elke nieuwsbrief.